vineri, 28 august 2009

Prea de tot

Ce poate sa ma faca pe mine sa scriu un post nou....oare recentul concert istoric al babetei culturiste? oare felul in care maimutoii ce ne conduc tara isi bat joc unii de altii si de noi in fiecare zi? oare faptul ca tarky se opereaza de 8000 de euro (bani castigati datorita locului 1 ocupat la concursul national de supt acadele)? Daca va gandeati cumva la una din variantele de mai sus va inselati amarnic..

Lucrul marunt care m-a facut p mine sa pun manutza pe tastatura este nivelul alarmant la care a ajuns birocratia in Romania. Ok, toti stim ca pentru a lua o aprobare sau un aviz trebuie sa umblii pe la nenumarate ghisee si sa stai la kilometrii de cozi..inteleg faptul asta..dar totusi..s-a ajuns prea departe.

Azi (28 august 2009) am intrat in graba in unirii si cu pasi mari si rapizi m-am dus glontz in aripa splai, la parter, unde pana acum ceva vreme era cea mai folositoare incapere din tot magazinul. Pe usa, un afis care spunea ca repsectiva camera era in renovare si ne trimitea sa o folosim pe cea de la etajul 1. Fuga repede la etajul 1..cu un zambet larg ma apropii de usa izbavitoare..dar si aici un afis ma trimitea la cea de nu stiu unde. Dupa 10 minute de bajbaiala prin "the dark side" a magazinului, gasesc in sfarsit usa cu pricina..nici un anunt pe ea.."esteeeee"..incerc sa dau buzna inauntru dar surpriza..usa incuiata. Chinuindu-ma sa gandesc calm, imi aduc aminte ca in tineretea mea era o toaleta in aripa calarasi. Iar aceiasi pasi mari si rapizi..iar ceeasi usa alba incuiata..prin minte imi treceau flashuri cu mine profanand fatada proaspat renovata a magazinului.. Infrant si resmnat o iau agale pe scari..un etaj mai jos, satul probabil de cat misto a facut de mine, norocul meu imi zambeste calduros..

Dar totusi..s-a ajuns prea departe..

4 comentarii:

  1. pai vezi daca esti gras ! trebuia sa te duci in baia de la mc.e la 2 pasi distanta.si oricum..mai sunt baile de la etajul 4 care sunt mereu ok.prin urmare..birocratia si la wc dar si la acte afecteaza doar pe cei care respecta regulile :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. priveste partea buna, acum ai invatat si pe viitor nu vei mai cauta deloc, scapand de stres.
    interesant o sa fie atunci cand o sa ai nevoie de acte urgent , pana la urma cu toaleta o rezolvi cum o rezolvi . :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce a castigat Tarky maaaaaaaaah?=))) jesus. ai umor. nice.

    RăspundețiȘtergere