duminică, 21 iunie 2009

Mamaliga sau sarmale?

Invetzi pt sala, totul pare bine, te gandesti "moaaa ce bine e organizata treaba asta..totu e gandit..prioritate..semafoare..sensuri" etc. Iei traseu, te gandesti de ce c***t nu iti da tie Hamilton bolidu ala d f1 ca parca isi bate joc de el pe pista. Da nah te multumesti cu ce ai si iesi pe sosea. Dupa ceva timp iti dai seama ca datorita mamaligii din geam tie ti se aplica niste reguli complet noi pt care nici o scoala nu te pregateste. Sa trecem prin cateva:

1) INTOTDEAUNA soferii cu "mertzane" si BMW-uri fabricate dupa 2005(uneori si mai devreme) au prioritate.
2) Nu conteaza ca are o masina cu care trebuie sa aplici principiul flintstones ca sa plece de pe loc..el e de fapt un geniu automobilistic neinteles de societatea meschina. Trebuie sa te comporti ca atare!
3) Nu conteaza cati km ai la ora..ceilalti automobilisti au obligatia sa te depaseasca.
4) Toate regulile de mai sus se aplica chiar daca la volan urca un sofer experimentat. Are mamaliga, trebuie sa se conformeze.

Hamilton este foarte norocos. Dupa cateva luni in trafic toti incepatorii ar da masina lui pe ceva bun simt si respect din partea celor care nu-l au, si pe un BMW..ca sa avem si noi prioritate :).

Un comentariu:

  1. ba nu am inteles punctul 2.oricum..tare "articolul" tinand cont ca si eu trebuie sa mi iau carnetul.e bine ca scrii si pentru "cei mici".ba dar tie gagici necunoscute nu ti citesc blogul?credeam ca agat si eu pe aici !

    RăspundețiȘtergere