joi, 18 iunie 2009

Bucurestiul face miscare

Cum zice si titlul, da, Bucurestiul face in sfarsit miscare. Si nu datorita vreunui cross sau datorita campaniei lui nea Badea. Nici macar datorita Ministerului Tineretului si Sportului, ci datorita banalelor scari rulante. De fapt datorita lipsei lor. Dupa cum probabil cam oricine care a calatorit in ultimul timp cu metroul prin centru a observat, scarile rulante de la Romana si Unirii sunt in renovare.

Injuraturi, arbori genealogici luati la rost (inclusiv din partea mea) daaar analizand mai la rece mi-am dat seama ca in felul asta o multime de bucuresteni comozi isi pun caloriile la fript. M-am interesat si cica 15 minute de urcat si coborat pe scari sunt echivalentul a 30 de minute de alergat. Sau 2 minute pe zi ard destule calorii incat intr-un an de zile dai jos 1 kg. Sau 3 etaje de urcat sau coborat reduc riscul unui infarct cu 20%. Si tot asa. Si cum Romana si Unirea sunt unele din cele mai circulate statii de metrou, numarul de "joggeri" a crescut uimitor in ultimul timp.

Deci pana o sa puna baietii scarile noi pot spune linistit ca "oraselul lenes" face miscare. Sper numai ca muncitorii sunt platitit pe zi...

3 comentarii:

  1. ba grasule...tu trebuie sa urci tot intercontinentalul pe scari de 5 ori ca sa dai jos toata burta :))). sa inteleg ca asta este un blog despre fitness?sau despre gagici,bere,fotbal,burlacie si iarasi gagici?

    RăspundețiȘtergere
  2. vorbea tom :))

    "auzi tu ai caine la tara?"

    [if i`m mean..don`t approve me :D]

    suntem colegi de blog ma>:D<...noi asta suntem mereu,colegi!! indiferent de ce..sau unde :)

    te-am pupat si bafta in continuare.

    Little one

    RăspundețiȘtergere
  3. despre burlacie sh gagici cu sigurantza nu, mai tom ;))
    cat despre big guy's universe..i'll enjoy it!
    sa creasca mare!:) :*

    RăspundețiȘtergere